چهارشنبه ۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۱

سخنران «اختتامیه جایزه پژوهش سال سینمای ایران» ادبیات بکار گرفته شده توسط خود را اصلاح کرد؛

احمدزاده: تنویر افکار عمومی جهان نباید تایید و همراهی با جنایتکاران تلقی شود

هفتمین پژوهش سال سینمای ایران 4 دی 1403

سینماپرس: «حبیب احمدزاده» در واکنش به انتشار نقد سخنان خود در آیین اختتامیه هفتمین دوره‌ جایزه پژوهش سال سینمای ایران ضمن اصلاح و شفاف ‌سازی بیان و ادبیات خود در این مراسم نکاتی را با سینماپرس مطرح کرد.

به گزارش سینماپرس، روز گذشته بود که «خبرگزاری سینماپرس» با گلایه از مباحت طرح شده توسط یکی از مدعویون آیین اختتامیه هفتمین دوره‌ جایزه پژوهش سال سینمای ایران به سخنان ایشان در این مراسم، بدون نام بردن از وی واکنش نشان داد و این ادبیات را به نوعی در راستای پروژه «قباحت زدایی از دشمن» و «عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی» ارزیابی نمود.

اما این نقد مختصر به سرعت مورد توجه سخنران این مراسم قرار گرفت و موجب شد تا «حبیب احمدزاده» ضمن تصحیح و شفاف ‌سازی بیان و ادبیات خود در این مراسم، هرگونه برداشت سازشکارانه‌ای از سخنان خود را اصلاح و به صراحت عادی سازی گفتگو با صهیونیست‌های را همراهی با جنایتکاران معرفی نمایند. در ادامه مشروح نوشتار ایشان منتشر شده است:

سلام بر دوستان
پیرو سخنان بنده در هفتمین همایش جایزه پژوهش سال سینمای ایران، کوتاه برای روشن شدن دقیق تر بحث به عرض می‌رسانم که تمام ماجرا تذکر همیشگی بنده در منفعل نبودن اثار ایجادی ما در فرهنگ چه ادبیات و چه سینما نسبت به هدف گذاری اثارمان نه برای رسیدن به صرف جایزه در جشنواره ها بلکه اثرگذاری بر جهان معاصر بود و مثال‌های عملی هم بر این مبنا بود که مثلا برای انتقال پیام مقاومت انسانی مردمان خاورمیانه و بخصوص غزه در مقابل رژیم کودک کش جنایتکار و نامشروع اسراییلی و افشای بیشتر سردمدارانی همچون ناتانیاهو باید از همه گونه ابزاری برای تنویر افکار عمومی جهان با حفظ اصول استفاده کرد. و هرگز این دغدغه در شکل صحیح و ظریف خود نباید تایید و همراهی با جنایتکارانی تلقی شود که دیگر کوس رسوایی شان جهان را درنوردیده.
باقی ماجرا انشالله بماند برای وقت دیگر
همگی مان در پناه حق

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.